Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Effect van PVC-hittestabilisator op de weerbestendigheid van kunststoffen

Certificaat
China Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben met Baisha verscheidene jaren samengewerkt, denken wij Baisha een betrouwbare leverancier met kwaliteitsproducten, en professionele technische ondersteuning!

—— Stephan Moberg

Het Baishateam verleent deskundige steun en uitstekend product aan een redelijke prijs. Veel waardeerde hun inspanning.

—— John Wilson

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Effect van PVC-hittestabilisator op de weerbestendigheid van kunststoffen
Laatste bedrijfsnieuws over Effect van PVC-hittestabilisator op de weerbestendigheid van kunststoffen

PVC-hittestabilisator op de impact van kunststof weersbestendigheid in het dagelijks leven in de buitenlucht langdurig extern gebruik van PVC-producten zal niet alleen worden veroorzaakt door het effect van lichte veroudering, maar ook door wind, regen, sneeuw en dauw, de afwisseling van de dag en nacht, seizoensveranderingen, luchtvervuiling enzovoort.Het verouderingsverschijnsel dat wordt veroorzaakt door de combinatie van deze natuurlijke factoren, wordt meestal weersveroudering genoemd.De weerbestendige eigenschap wordt de weersbestendigheid van PVC-kunststof genoemd.De impact op de weerbestendigheid van PVC is echter de PVC-hittestabilisator die bij de verwerking wordt gebruikt.Wat is de weersbestendigheid van alle soorten PVC-hittestabilisatoren?Door jarenlange oefening organiseert Jinyuan Xiaobian het volgende voor u:

 

laatste bedrijfsnieuws over Effect van PVC-hittestabilisator op de weerbestendigheid van kunststoffen  0

 

 

1. De weersbestendigheid van loodzoutstabilisatoren is algemeen, waaronder de weersbestendigheid van fosfiet beter is, gevolgd door sulfiet en sulfaat is slecht.

 

2. Van de metaalzepen heeft cadmiumzeep een uitstekende weersbestendigheid, gevolgd door zinkzeep, loodzeep en bariumzeep, en calciumzeep heeft een slechte weersbestendigheid.

 

3, samengestelde metaalzepen, bariumzeep/cadmiumzeep, bariumzeep/cadmiumzeep/zinkzeep goede weersbestendigheid, calciumzeep/zinkzeep is slecht.

 

4. Van de organotin-stabilisatoren heeft maleaat een betere weersbestendigheid, lauraat is de tweede en sulfaat is slecht.

 

5, organische antimoonstabilisator weersbestendigheid is erg slecht, zelf vereist opslag in ondoorzichtige containers.

 

6, zeldzame-aardestabilisator heeft een anti-photoaging-effect, de weersbestendigheid is beter dan loodstabilisator en organotin-prestaties.

 

Om de weersbestendigheid van PVC-producten voor verschillende soorten stabilisatoren te verbeteren door het gebruik van een verscheidenheid aan stabilisatoren, kan synergisme de weersbestendigheid van PVC-producten aanzienlijk veranderen.Naast het aanpassen van de PVC-hittestabilisatorformule, kunnen ook andere functionele additieven worden toegevoegd om de weerbestendigheid van PVC-producten te veranderen.De toevoeging van UV-beschermingsmiddel en UV-absorber kan de degradatie veroorzaakt door UV voorkomen, en de combinatie met andere warmtestabilisatoren kan de weersbestendigheid van het complex aanzienlijk verbeteren.

 

In de zachte PVC transparante producten heeft de combinatie van barium/cadmium/epoxy/fosfiet een betere weersbestendigheid.In deze combinatie heeft het fosfiet een bijzondere verandering in de weersbestendigheid van het barium/cadmiumsysteem, terwijl de epoxy vooral zijn thermische stabiliteit verandert.In zachte ondoorzichtige producten heeft loodzout op fosfiet- of sulfietbasis een goede weersbestendigheid, als de toevoeging van fosfiet- of cadmiumzeep in trihalietloodsulfaat de weersbestendigheid in dezelfde mate kan verhogen als dihalietfosfietlood.Als het gebruik van barium/cadmium/epoxy/fosfiet stabilisatiesysteem, en aangevuld met ultraviolet afschermmiddel titaandioxide, is de weersbestendigheid ervan beter dan difosfoniumlood.

 

In ondoorzichtige producten heeft het basisloodzout een goede weersbestendigheid.Omdat loodstabilisator en titaandioxide gemakkelijk zwart worden onder invloed van licht, is het beter om deze combinatie niet te gebruiken.Loodstabilisatorveroudering zal ook een bleekfenomeen vertonen, en anataas-titaniumdioxide is prominenter aanwezig bij gebruik.

Bartijd : 2023-04-12 13:55:26 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jim

Tel.: +8613660455413

Fax: 86-20-87481866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)