Thuis

Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben met Baisha verscheidene jaren samengewerkt, denken wij Baisha een betrouwbare leverancier met kwaliteitsproducten, en professionele technische ondersteuning!

—— Stephan Moberg

Het Baishateam verleent deskundige steun en uitstekend product aan een redelijke prijs. Veel waardeerde hun inspanning.

—— John Wilson

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Werd Plastic Co. van Guangzhoubaisha, Ltd opgericht in 1997 met een geregistreerd kapitaal van 10 miljoen. Sterke sterkte, met professioneel technisch teams en materiaal. Baisha nam hoofdzakelijk in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van pvc-stabilisatoren in dienst. Baisha is een belangrijke fabrikant en een leverancier van pvc-stabilisatoren, smeermiddelen, titaandioxide, optische poetsmiddelen, acrylverwerkingssteunen, MBS-effectbepalingen, en andere plastic additieven.

   

  Deze producten worden wijd gebruikt in zacht pvc (transparante film en kleurenfilm, kristalpanelen, kunstleder, handschoenen, voedsel verpakkingsfilm, enz.), en kunnen ook in diverse types van stijf pvc worden gebruikt, (pijpmontage, profielvensters en deuren, pvc-Vloer, pvc-schuimraad, pvc-rand het verbinden, draad, en kabel, enz.). Tegelijkertijd, kan het ook worden gebruikt om schuimproducten zoals yogamatten, behang, automatten, enz. te verwerken.

   

  Baisha heeft sterke technische sterkte, heeft een gespecialiseerde het laboratorium en de productietestbasis van het polymeermateriaal. Baisha heeft ongeveer 200 werknemers gewijd aan onderzoek en ontwikkeling en voorziet klanten van de beste kwaliteitsproducten. Baisha heeft ook een sterk technisch team van de naverkoopdienst. Het Baishateam heeft meer dan 23 jaar van ervaring in de productie van pvc-stabilisatoren en andere pvc-additieven, en kan snel aan klantenbehoeften antwoorden. De verplichting van Baisha moet de hoogste niveaus van voortreffelijkheid in productkwaliteit, productiviteit, en klantentevredenheid handhaven.

   

  Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangzhou Baisha Plastics New Materials Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jim

Tel.: +8613660455413

Fax: 86-20-87481866

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)